Kalundborg

7. Jens Pihlkjær Christensen, Buerup

 

Mit navn er Jens og jeg er uddannet ingeniør og økonom. Jeg har arbejdet som systemanalytiker inden for sundheds-IT i Danmark. Seneste har jeg arbejdet 17 år i Europa-kommissionen med støtte til europæiske forskningsprojekter vedr. brug af informationsteknologi i sundheds-, handikap og ældre- samt undervisningssektoren.

Er nu pensioneret og har været dybt engageret i lokale beboer- og kulturaktiviteter i Buerup og i Kalundborg.

Emneord:

6. Asma Cheikh Mohammed, Kalundborg

 

Jeg hedder Asma og er 41 år gammel. Jeg er en kurdisk kvinde og oprindeligt fra Aleppo i Syrien. Jeg er gift og har tre børn, Hivin på 17 år samt Avesta og Alan på 8 år. Jeg arbejder som børnehaveklasselærer og er næstformand i bestyrelsen for Dansk-Kurdisk Venskabsforening i Kalundborg som jeg var med til at starte.

Emneord:

3. Susanne Brix Frandsen, Taageup

 

Jeg hedder Susanne Brix Fransen, er 57 år og bor i Tågerup på et nedlagt husmandssted.

Emneord:

2. Jesper Hjelm Kristensen, Svallerup

 

Mit navn er Jesper og jeg er kandidat til Kommunalvalget i Kalundborg. Jeg er far til Jonatan på 9 år, uddannet pædagog og arbejder som børnehaveklasse-lærer. Jeg bor i Svallerup og nyder landlivet og den smukke natur i Kalundborg.

Emneord:

1. Niels Erik Danielsen, Høng

 

Mit navn er Niels Erik. Jeg er 63 år, bosiddende i Høng. Jeg arbejder som Arbejdsmiljøkonsulent hos Byggeriets Arbejdsmiljøbus, som er opsøgende arbejde med vejledning om arbejdsmiljø og sikkerhed til byggepladser.

Jeg har været medlem af kommunalbestyrelsen siden 2014, samt medlem af kommunens Økonomiudvalg og Teknik- og Miljøudvalget. Jeg er formand for Høng Lokalråd og lidt aktivt medlem af Høng Løbeklub.

Emneord: