Kalundborg

FRATRÆDELSESPENGE

Siden 2014 har kommunerne uddelt ca. 220 mio. kroner i fratrædelsespenge til kommunale chefer. 

Enhedslisten har fået en orientering i Økonomiudvalget i Kalundborg, om fratrædelsesudgifter ved de seneste 3 fratrædelser af Direktører i direktionen. Der er betalt ca. 2,4 mio. kroner i den sammenhæng, og det er godt nok mange penge! Samtidigt blev det oplyst, at Økonomidirektøren og Kommunaldirektøren er åremålsansat. En ordning der må være valgt af borgmesteren uden om Økonomiudvalget.

Emneord:

Enhedslisten lukker ingen skoler !

Nej tak til skolelukninger !

Radikale i Kalundborg, er nu ude med en melding om at bygge nye skoler og lukke en række af de eksisterende skoler.

Enhedslisten kommer ikke til at lukke skoler i de små lokalsamfund.

Skal vi løfte kvaliteten i vores skoler, så ligger løsningen et helt andet sted, men desværre et sted som Radikale ikke hidtil har ønsket at bidrage til. Først og fremmest bedre arbejdsvilkår for vore medarbejdere, bedre rammer og ressourcer til inklusion, en lokalaftale med lærerne, en aktiv indsats for kortere skoledage, styrkede SFO'er.

Emneord:

Ny specialskole i Kalundborg

Enhedslisten i Kalundborg ønsker investeringer i vores børn !

I den netop overtsåede Høringsproces omkring sammelægningen af specialskolerne, frestod det tydeligt at de fleste ønskede at skolerne sammelægges på et nyt fælles sted. Men nej, de skal ikke placeres i en tilfældig kommunal overskuds-bygning.

Specialskolebørnene, og medarbejderne, fortjener gode rammer der matcher deres behov. Derfor skal vi bygge en ny specialskole til dem !

https://youtu.be/qpGRXxEZvYM

Emneord: